The Sparrow Hotel valde bort CMS från nya leverantören

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grand Groups boutiquehotell vid Stureplan i Stockholm har fått en ny digital närvaro och webbplats, berättar Drupal-fokuserade byrån Happiness. Men det behövdes inget CMS denna gång, kunden valde att ta fram en enklare Vue javascript och Nuxt-ramverkslösning för nya www.thesparrowhotel.com. The Sparrow Hotel ligger vid Stureplan och erbjuder även en Bistro i egen regi....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon