Tidsfråga innan konsulter ersätter reklambyråer, säger Accenture. Vinner Maserati kontot

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här är ett byråförvärv som levererar. Accenture och uppköpta Karmarama i London vann i vintras det prestigefyllda globala kontot för Maserati sportbilar. Danskfödde Maserati CMO:n Jacob Nyborg valde Accenture utan upphandling. På liknande sätt som Vatikanstaten gjorde för några veckor sedan då de valde ny total webb/upplevelseleverantör. Ett tecken på hur djupt rotade konsultbolagen är inom större beställare och hur de kan påverka beslut från insidan. Accenture Interactive ska sköta Maseratis data-driven marknadsföring, digitala leverans och alla kreativa tjänster...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon