fatwire, Leifby, NYTimes, paywall, Polisförhör, times Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Paywall

Times.com för 7:- per dag, Aftonbladet.se tar 3:-

In Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Rupert Murdoch, som började använda e-mail för något år sedan, har bestämt sig. Inom kort kommer alltid digitalt innovativa Times.com / NYTimes.com (Fatwire som huvud-CMS, samt en del WordPress för bloggar) vilja ta 7:- om dagen av sina besökare. Medlemskap ska betalas med kort (JSP commerce lösning skyddad med TRUSTe) och det ska ha utformats tillhörande papper+webb abonnemang. Det ska bli kul att se om samma, ganska omständliga registerings- och login-process kommer användas. Måste säga jag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Haha, där ser man! Men den URL:en får du inte köra t ex Flattr eller den där nedlagda amerikanska motsvarigheten på ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.