Times.com för 7:- per dag, Aftonbladet.se tar 3:-

In Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Rupert Murdoch, som började använda e-mail för något år sedan, har bestämt sig. Inom kort kommer alltid digitalt innovativa Times.com / NYTimes.com (Fatwire som huvud-CMS, samt en del WordPress för bloggar) vilja ta 7:- om dagen av sina besökare. Medlemskap ska betalas med kort (JSP commerce lösning skyddad med TRUSTe) och det ska ha utformats tillhörande papper+webb abonnemang. Det ska bli kul att se om samma, ganska omständliga registerings- och login-process kommer användas. Måste säga jag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Haha, där ser man! Men den URL:en får du inte köra t ex Flattr eller den där nedlagda amerikanska motsvarigheten på ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.