Tove Langseth, Filip Nilsson och Lindex bygger digitally native brand, köper in nystartad e-handelslösning

In Nyheter, CXM, E-handel, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NA-KDs tidigare teknikchef och hans bolag eComero Management ska leverera e-handel till Closely, Lindexs delfinansierade, nya digitala satsning inom underkläder och sportkläder. Det nya varumärket för kvinnor är skapat av två rätt välkända kreatörer, Tove Langseth och Filip Nilsson. Partnerskapet är en del av Lindex arbete att skapa nya tillväxtmöjligheter. Closely kallas en DNVB (digitally native vertical brand) inom området och blir första kunden åt eComero Management. E-handelstillverkaren ska jobba främst mot snabbskalande startups och global...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon