Tradera ny e-handelsaktör på en Enferno STORM

In E-handel system, Microsoft .NET, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Liksom konkurrenten Blocket.se vill inte Tradera stagnera som en begagnatsajt i svenskarnas ögon. MKSE.com har pratat med Michael Hallberg och kan avslöja den utvecklade affär där Tradera även blir en ny försäljningskanal för e-handlare.

http://static.tradera.com/internal/site/items/headerIMG/logoTraderaTransperant_170.png

Som ett komplement till de hundratusentals begagnadevaror som finns idag kommer såväl små som stora e-handlare att sälja sina produkter på Tradera.

.net, e-handel, Enferno, storm, tradera E-handel system, Microsoft .NET, Nyheter, Storm Commerce

– Vår ambition är att det ska vara mycket enkelt för e-handlare att integrera med oss. Genom att använda STORM accelererar vi processen avsevärt, säger Stefan Sånnell, teknikchef på Tradera.

Plattformsvalet för denna funktion, integrerat med nuvarande custom .NET-lösningen, blev svenska Enferno STORM. STORM ska stödja hantering av produktkatalog, uppdatering av pris och lagersaldo och ger färdiga ordrar i retur. Effektivitet för handlarna var viktigt vid implementationen. Inom en mängd olika Tradera produktkategorier ska det inom kort synas produkter från ledande e-handlare.

Vi har mer på samma ämne:  Avensia börjar sälja Commercetools, anser att pure headless är framtiden

Tradera ska även designas om för en bättre användarupplevelse inom sök, filtrering och navigation, där är den nya e-handelsplattformen en viktig del.

Blocket har det senaste 18 månaderna utvecklats med kopplingar till koncernkollegan Prisjakt, “köpa nytt på shopping” och har även en egen jobblistnings-sektion.

Enferno finns representerade på morgondagens Nordic eCommerce Summit i Waterfront, Stockholm.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.