Tre partners dominerar i årets Episerver Awards

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Självaste NA-KD har med en Episerver Award vinst-logga i inledningen av sina företagspresentationer. Det säger något av värdet av att vinna ett pris. Om ändå en ny modeaktör, hypade bland millennials och med 2,3 miljoner följare på Instagram använder emblemet. I november delar Episerver ut årets Episerver Web Awards för Bästa köpupplevelse, Mest innovativa och digitala lösning, Mest hjälpsamma och engagerande intranät, Bästa leadsgenerering och kundvård samt Bästa användargränssnitt och navigering. Och en totalvinnare, Publikens pris....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon