Tretorn handlar upp litium B2B e-handel levererad av iStone

In CRM Customer Relationship Management, E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Litium fortsätter sitt fokuserade och hårda arbete med att ta alla svenska B2B-ehandlare. Litium har senaste året omformat sig och tagit fram ett skalbart, industrianpassat erbjudande om molnbaserad e-handel som verkar gå hem. Nu senast är det den upphandling Tretorn berättade om för MKSE.com 18 månader sedan som är i hamn. Klädmärket väljer Litium för en ny typ av e-handelssatsning mot svenska återförsäljare.

Tretorn ska använda sin litium levererad av iStone för att skapa en mer modern e-handel med hög servicenivå och PIM-stödd, rik produktinformation.

”– Med Litium tror vi att vi både kan öka försäljningen och servicenivån till våra återförsäljare. Litiums B2B-paketering Litium Accelerator ger oss en bra grund för e-handel mot återförsäljare att utgå ifrån samt ger vår personal ett bättre verktyg för att guida våra återförsäljare i sortimentet.”

Säger Vasko Markovski, CFO på Tretorn Sweden AB. Projektet startar under hösten 2016 och levereras av Litiums partner iStone.

0st
argument använder HubSpot för att FUD'a WordPress

1891 Tretorn grundades av Johan Dunker i Helsingborg och har historiskt växt från en däcktillverkare till en specialiserad tennisskotillverkare.

Tidigare användes en Intentia Movex / Lawson M3 lösning av iStone samt partnern Coriq för Tretorn.com.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SKF berättar mer om egna e-handelsprojekten, nya leverantörer

Leave a Comment