Trygg-Hansa hakar på If och Sector, VR-uppmanar till brandövning

In Android, iPhone, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det var inte bara McDonalds som, troligtvis av främst PR-mässiga skäl, sjösatte VR-glasögon ifjol. Förskringsbolaget Trygg-Hansa skapade sitt eget set i cardboard med tillhörande Android- och iOS-appar, berättar de under årets Webbdagarna. Som de delade ut gratis till hela 4000 kunder i villa.Appen rörde den stora trenden att börja brandöva hemma. Det brinner i 17 svenska hem – varje dag, enligt Brandskyddsföreningen. Men det brandövas för stunden nästan enbart på arbetsplatser och skolor. Därmed tog de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment