Ultimate Nordics tar erfarenhet från B2B till multipla, nya B2C e-handelslösningar

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ultimate Nordics, en tidigare van B2B e-handelsägare och förvaltare ska i pandemin valt att påbörja en ”D2C-resa” mot ökad konsumente-handel och ökad kundkontakt på en B2C e-handel tillsammans med svenska Jetshop.

Ultimate Nordic levererar sport- och outdoorprodukter till en mängd stora återförsäljare och de är även verksamma inom områden som bygg, industri och profil. Ultimate Nordic har ca 65 olika varumärken i sin portfölj, bland dem valde de att först lansera märken som Leatherman, Ledlenser, och Brusletto för sina B2C-shoppar mot slutkonsumenter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

För att gå från B2B till B2C ska det varit en ”skynda långsamt-filosofi”, fokus på kommunikation och content kopplat till en stark brandsida som gällde. Ultimate Nordic ska även valt att bygga egna ”multishopslösningar” för att få in alla varumärken och brands företaget står bakom. Ny har fyra B2C e-handel öppnats upp.

”– De tre butikerna vi lanserade är bara början. Under 2021 planerar vi även att lansera på flera marknader, och inom en snar framtid har vi webbshoparna öppna i Sverige.”

Berättar Espen Vikanes affärsutvecklare på Ultimate Nordic.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja