Ultimate Nordics tar erfarenhet från B2B till multipla, nya B2C e-handelslösningar

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ultimate Nordics, en tidigare van B2B e-handelsägare och förvaltare ska i pandemin valt att påbörja en "D2C-resa" mot ökad konsumente-handel och ökad kundkontakt på en B2C e-handel tillsammans med svenska Jetshop. Ultimate Nordic levererar sport- och outdoorprodukter till en mängd stora återförsäljare och de är även verksamma inom områden som bygg, industri och profil. Ultimate Nordic har ca 65 olika varumärken i sin portfölj, bland dem valde de att först lansera märken som Leatherman, Ledlenser, och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon