Unibet rullar ut tre nya sajter på Polopoly CMS

In Java, Nyheter, Polopoly Atex, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Spelbolaget Unibet fortsätter rulla ut sajter på sin nya, omfattande Polopoly CMS installation Unibet Polopoly CMS. gr.unibet.com och pl.unibet.com följer förra veckans lansering av dk.unibet.com. De nya sajterna innebär främst en plattformsövergång från en tidigare, statisk java-customlösning. Design/content-mässigt ska inte mycket ha förändrats....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment