Universal Analytics här, Google Analytics fortsätter värna om gratisanvändarna

In Analys / Statistik, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Freemium affärsmodellen fungerar. Inte bara bland privatpersoner, även företagsanvändarna är snart fast. Företag som prövat finner sig ofta som användare efter bara några månader och sedan kommer en enkel, och nödvändig, överrullning till ett första betalsteg. Men bara för att det först går bra att t ex gratis skicka ut 10 000-tals mail via Mailchimp, en siffra som räcker väl för de flesta svenska företag, så innebär det inte att alla trivs med gratisabonnemang. En väl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vi har ett fåtal kunder som betalar för Google Analytics och då handlar det endast om datamängden. Inte så mycket om säkerhet. Kudos till Google som fortsätter utveckla och ge bort avancerade verktyg till folket. Kudos.

  2. Kan tänka mig att vårt GA-team gjort det. De får nya funktioner när Google testar det själva. Lyckostarna… Själv så har jag inte det. Däremot så har jag funderat på att sätta upp en kostnadsinmatning från rabattkuponger i ett projekt. Men som alltid, det tar tid.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.