Universal Analytics här, Google Analytics fortsätter värna om gratisanvändarna

In Analys / Statistik, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Freemium affärsmodellen fungerar. Inte bara bland privatpersoner, även företagsanvändarna är snart fast. Företag som prövat finner sig ofta som användare efter bara några månader och sedan kommer en enkel, och nödvändig, överrullning till ett första betalsteg. Men bara för att det först går bra att t ex gratis skicka ut 10 000-tals mail via Mailchimp, en siffra som räcker väl för de flesta svenska företag, så innebär det inte att alla trivs med gratisabonnemang. En väl... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vi har ett fåtal kunder som betalar för Google Analytics och då handlar det endast om datamängden. Inte så mycket om säkerhet. Kudos till Google som fortsätter utveckla och ge bort avancerade verktyg till folket. Kudos.

  2. Kan tänka mig att vårt GA-team gjort det. De får nya funktioner när Google testar det själva. Lyckostarna… Själv så har jag inte det. Däremot så har jag funderat på att sätta upp en kostnadsinmatning från rabattkuponger i ett projekt. Men som alltid, det tar tid.

Leave a Comment