Uppdaterade Salesforce CRM mäter febertemperaturer och planerar WFH-veckan

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under ett första globalt partnermöte över videokonferens tidigare i veckan lade Salesforce all kraft på att adressera vad de, tillsammans med partners, gjort senaste kvartalet och i dessa post-Corona tider. CRM-gänget gick i fronten och de fick mycket tid att berätta hur det egna CRM-erbjudandet och anknutna produkter i egna sviten har anpassats.

Med andra ord mindre Einstein AI, personalisering och Next-best-action och mer arbetsplatsanpassningar samt rent praktiska strategier för hur Salesforce-kunderna rekommenderas att öppna upp sina verksamheter och butiker igen.

Det stora nysläppet var Salesforce Work.com som erbjuder väldigt konkreta åtgärder i Covid-19 tider. Det rör nya egenskaper som gör att medarbetares feberstatus kan verifieras (med en checkbox att medarbetaren garanterar att kroppstemperaturen är mellan 36 och 37,8 grader), en enklare veckovy där medarbetaren anger sin egen föredragna plats för att bedriva det dagliga arbetet. Tillsammans med en planering och rekommendation vart medarbetaren bör befinna sig dessa dagar. Och uppmaningar att ta lämpliga kurser som hjälper medarbetaren att t ex använda rätt verktyg för hemmaarbete. Samt så klart en grafisk och tydlig C-level- och mellenchefsöversikt av alla indrivna data.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tredje strategi kring headless för Salesforce Commerce, samarbetar med 12 underleverantörer

Salesforce påstår sig, via mer Wuhan-närliggande marknader som den australiensiska, redan påbörjat arbetet med tilläggen i början av februari 2020.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss