Uppdaterade Salesforce CRM mäter febertemperaturer och planerar WFH-veckan

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under ett första globalt partnermöte över videokonferens tidigare i veckan lade Salesforce all kraft på att adressera vad de, tillsammans med partners, gjort senaste kvartalet och i dessa post-Corona tider. CRM-gänget gick i fronten och de fick mycket tid att berätta hur det egna CRM-erbjudandet och anknutna produkter i egna sviten har anpassats. Med andra ord mindre Einstein AI, personalisering och Next-best-action och mer arbetsplatsanpassningar samt rent praktiska strategier för hur Salesforce-kunderna rekommenderas att öppna upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon