Inriver pushar för PIM-molnet och Marketing Cloud, Fagerhult hakar på

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

inRiver kör just nu en drive där PIM-bolaget vill att alla äldre on-prem kunder går upp i molnet och på senaste versionen av iPMC, inRiver Product Marketing Cloud. Fagerhult Belysning är ett case som används för att visa upp hur det kan gå till. " - Att som PIM ansvarig sätta sig in i hur integrationer är byggda mot PIM:et, när man inte varit med ”från början” är något man ska ha respekt för och kräver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon