Uppsalahem släpper ny app för alla boende framtagen av Consid

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Uppsalahem är ett kommunägt bolag i Uppsala som bygger, utvecklar och förvaltar hyresbostäder. I takt med digitaliseringen och den tekniska utvecklingen har det vuxit fram önskemål och krav på nya digitala tjänster de senaste åren. Nu har Uppsalahem tagit fram en ny boendeapp för alla de boende tillsammans med Consid. Projektet ska gått väldigt snabbt från det att förfrågan kom in till att arbetet initierades. De båda hade sedan tidigare ett nära samarbete gällande alla webbar och digital förvaltning.

Vi har mer på samma ämne:  Uttråkade barn på Coop Forum erbjuds AR-skattjakt med Peppy Pals figurer

Consid kom in i bilden 2019 som Uppsalahems partner och ansvariga för utveckling, support ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Consid bakom ny digital närvaro för Ampiro


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at €0 or more.