Ur & Penn går live på Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Klockföretaget Ur & Penn kontrar dagens Apple Watch lansering med en egen e-handelsrelease. Det är en Magento Variate framtagen under 600 timmar av Vaimo man landat på.Projektet löpte under 18 veckor och hela 1000 klockor och andra produkter finns med från start. Det finns en integration med Microsoft Dynamics NAV, Klarna Checkout, bästsäljare genererade via Nosto och ett Instagram-flöde på startsidan. Hanna Wa de Pohl, Website Manager på Ur & Penn säger: " - Då vi är den största återförsäljaren av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.