Ur & Penn går live på Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Klockföretaget Ur & Penn kontrar dagens Apple Watch lansering med en egen e-handelsrelease. Det är en Magento Variate framtagen under 600 timmar av Vaimo man landat på.

Projektet löpte under 18 veckor och hela 1000 klockor och andra produkter finns med från start. Det finns en integration med Microsoft Dynamics NAV, Klarna Checkout, bästsäljare genererade via Nosto och ett Instagram-flöde på startsidan.

Hanna Wa de Pohl, Website Manager på Ur & Penn säger:

” – Då vi är den största återförsäljaren av klockor i Sverige behövde vi en kraftfull och mångsidig e- handelslösning. Vår nya webbplats har den flexibilitet vi behöver för att inspirera och engagera våra kunder samtidigt som vi upprätthåller varumärkeskännedom. Nästa steg för Ur & Penn blir integrationen mellan vår hemsida och fysiska butiker när det kommer till orderläggning och fraktalternativ.”

0st
butiker har klockkedjan
Ur & Penn grundades 1943 i Sverige och är en ledande detaljhandelskedja för modemedvetna konsumenter i låg- och mellanprissegmentet och den största klockkedja på den nordiska marknaden. Deras breda sortiment inkluderar klockor, modesmycken och tillbehör, med märken som Citizen, Casio, Hello Kitty, Festina och Q & Q. Ur & Penn har 96 butiker i Sverige och nio butiker i Finland.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vaimo skapar accelerator för Contentful, Commercetools, Algolia och headless

Leave a Comment