Urban Deli släpper nytt på Contentful och Shopify tillsammans med Frank

In Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Byrån Frank vann uppdraget att hjälpa den Stockholmsbaserade restaurangjätten Urban Deli att stärka sin digitala upplevelse med en ny, uppdaterad hemsida. Det ska ha varit ett tvärfunktionellt projekt som inkluderade varumärkesstrateger, grafiska design, användarfokuserade produktdesign och utveckling. Frank ska också ha producerat rörligt innehåll för att förstärka känslan av fysisk närvaro i en digital närvaro. Alla visuella koncept ska vara synkade med Urban Delis designbyrå This Way Up.

Under pandemin valde Urban Deli, som många andra, att sätta upp och satsa på en Shopify SaaS e-handel. Den lever ännu kvar samtidigt som urbandeli.se är en Contentful CMS.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Projektet ska ha inletts med en MVP för nya urbandeli.se och nu har nya förbättringsåtgärder även planerats in för kommande delarna av året.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopify sparkar 2000 anställda, 3 månader efter beskedet "sparandet är över"