Ut med Salesforce Commerce, in med Centra hos Röhnisch efter upphandling

In Centra, E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Röhnisch med VD Emma Stjernlöf genomför inför våren och sommarren en större förändring av sin e-handelsverksamhet samt plattformsval. De kommer byta plattform till Centra headless i ett nytt större projekt tillsammans med Made People. Därmed överges den Salesforce Commerce Cloud som bolaget haft sedan 2019.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Sedan 1945 har Röhnisch Sportswear AB designat och producerat aktiva kläder för kvinnor över hela världen. Företaget ska nu stå redo att ta sin D2C samt globala grossistverksamhet till nya digitala och omnikanalanpassade nivåer. Projektet väntas starta nu under andra kvartalet 2023 som strax infaller.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Inte kris överallt, Centra firar fjorton releaser på åtta veckor

Sedan årsskiftet 2020/2021 har Omniarch haft en roll som e-commercemanager och ansvarat för att ta alla strategiska och operativa beslut för att driva försäljning och utveckling hos Röhnisch.

0 Mkr
omsätter Röhnisch Sportswear AB