Röhnisch väljer Salesforce för att slippa tänka teknik, kan fokusera på kundupplevelse

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska sportmärket Röhnisch och e-handeln Rohnisch.com är storanvändare av mjukvara från Salesforce, berättar bolaget och deras VD Fredrik Röhnisch i ny officiell kundinformation som skickades ut i januari. E-handelns betydelse år 2019 märks så smått i denna typ av kundinformation. De nyheter som tidigare hade IT-avdelningar och produktägare, på sin höjd en CMO, som avsändare kommer numera från högsta ort. E-handelns betydelse är så pass påtaglig. Den relativt nya, uppdaterade e-handeln finns både på en Salesforce Commerce Cloud samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon