Vad upplevs som de största bristerna inom sök? Nytt verktyg berättar

In Infomercial by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE infomercial

 

Härom veckan lanserades Visitors Voice – en ny tjänst som visar var en webbplats eller intranät har största bristerna sett till vad användarna söker efter.

”- Tjänsten förenar analys av vad besökarna vill med vad de faktiskt gör. Och gör det begripligt för redaktören. Verktyget ersätter inte Google Analytics och liknande analysverktyg, utan kompletterar dem inom sin nisch. Och precis som Google Analytics fungerar det för alla CMS och interna sökmotorer”.

berättar Pontus Rosin från Adeptic. Visitors Voice har utvecklats i samband med sökföretagets arbete tillsammans med flera av Sveriges kommunwebbar.

visitors voice

” – En stor utmaning för redaktörerna är att veta vad de ska prioritera – ofta är lägsta nivån hög och man har få uppenbara brister i sitt innehåll. Visitors Voice visar här vägen och ger förslag baserat på vad besökarna har gjort”.

Visitors Voice hjälper även redaktörerna att förstå när information bör publiceras på en sajt genom att lyssna av trender i sökstatistiken. Verktyget är även anpassat för mobilen som ett led i att göra det enkelt och tillgängligt för redaktören.

Adeptic Technologies håller redan på att översätta verktyget till nya språk då man ser ett stort behov av tjänsten. För att säkerställa att man gör rätt saker har man ett stående erbjudande för de som kan tänka sig att användartesta tjänsten. Läs mer här:

http://sv.visitorsvoice.com/anvandartestare-sokes/

Du kan även pröva tjänsten genom demon på startsidan: http://sv.visitorsvoice.com/

MKSE infomercial

Leave a Comment