Vaimo öppnar ett femtonde kontor, sålt 400 Magento projekt i tio länder

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

David Holender berättar att Vaimo öppnat ännu ett kontor, Magentokonsultens 15:e (i tio länder). Nu är det Benelux som ringas in via verksamheten i ett nytt Belgien-kontor. Fokus ligger på både B2B och B2C sektorn för nya belelux-verksamheten. Chef blir Breght Evens. Första kund ut är Lecot-Raedschelders (B2B). Totalt har nu 400 Magento 1 och 2-uppdrag sålts in världen över....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.