Vaimo siktar på inRiver PIM och omnikanal genom förvärv

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Magento-fokuserade Vaimo gör ett första förvärv. Det inom PIM och och omnikanal-lösningar när bolaget Notitium tas över. Det svenska bolaget Notitium är PIM-fokuserade och specialiserade på lösningar från inRiver och Akeneo. "- Notitium har uteslutande fokuserat på att leverera IT-lösningar för hantering av produktinformation i över sex år. Vår långa erfarenhet och stora kompetens inom produktinformation, kommunikationsstrategi och multikanalpublicering kompletterar Vaimos expertis på området. Vi har arbetat med en mängd olika branscher och har utvecklat specialanpassade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.