Valtech ny leverantör till Eton

In Centra, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Valtech Radon är en ny leverantör inom digital upplevelse, UX och e-handel till svenska skjortjätten Eton. Senast vi hörde om modehuset var när de satte upp sin ”Direct-to-Retail” lösning på en headless PWA Centra-uppsättning en bit in i pandemin.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Därefter har svenska Eton AB gjort  några rejäla omsättningshopp 2019 till 2021, från 861 Mkr till 387 Mkr och sedan upp igen till 522 Mkr förrförra året. Globala Eton Group har mer jämn omsättning på runt en miljard, förutom fjolårets omsättningsdipp ned till 660 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Red Wing Shoe Co. köper upp läderdoftande Centra och Sitoo av Rivercode, lämnar Salesforce

Valtechs förvärv i Radon har främst jobbat med kampanjer och separata initiativ åt Eton, som ”The index shirt” som ett Valtech Radon-team på 21 personer jobbat på nyligen.

0 Mkr
omsätter SWETNC AB