Eton centraliserar internt, släpper Digital Showroom, Direct-to-Retail marketplace och PWA headless

In Centra, E-handel, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det visar sig att svenska modehuset Eton gjort som många andra fashion retailers i pandemin och plockat hem en hel del av egna digitala verksamheten och handeln. EQT-ägda Eton sysselsätter ett omfattande gäng med egna förmågor inom e-handel stationerade i Gånghester. De har just fått både nytt Microsoft Dynamics 365 ERP, nytt automatiserat Autostore storage/retrieval sytem samt en nytt headless PWA Centra-uppsättning. För e-handeln har Boråsgänget sedan ett tag tillbaka en Centra D2C-lösning som i detta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon