Valtech släpper Apotekhjartat.se på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Valtech och Oktavilla fick ett av de nya apoteksuppdragen och släpper idag Apoteket Hjärtats Apotekhjartat.se. Sajten ligger på en EPiServer CMS 6. En trevlig, "sund" design med fokus på bilder på människor. De personliga meddelandena från apoteksanställda i toppbar'en är trevliga. Menyerna är genererade dynamiskt, men som bilder och inte via modernare webfonts som Cufón eller Google Font API. Valtech har på sistone även tagit hem "IT – Konsulter 2009, Uppdragskonsulter"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin!

    Menyn är inte statisk. Om du kollar på bildernas URLar ser du att de genereras på servern.

  2. Roligt att du upplever designen som sund och trevlig. Det är några av de saker vi på Oktavilla eftersträvat när vi tagit fram den.

    Att menyerna är genererade bilder är en eftergift till att Gotham Rounded (fortfarande) inte tillåts för embedding (via @font-face). Vår lösning är trots det tillgänglig och snabbladdad.

    Sajten utvecklas och injusteras fortfarande. Vi på Oktavilla är mycket nöjda med samarbetet med Valtech och Apotek Hjärtat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.