Valtech släpper Apotekhjartat.se på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Valtech och Oktavilla fick ett av de nya apoteksuppdragen och släpper idag Apoteket Hjärtats Apotekhjartat.se. Sajten ligger på en EPiServer CMS 6. En trevlig, "sund" design med fokus på bilder på människor. De personliga meddelandena från apoteksanställda i toppbar'en är trevliga. Menyerna är genererade dynamiskt, men som bilder och inte via modernare webfonts som Cufón eller Google Font API. Valtech har på sistone även tagit hem "IT – Konsulter 2009, Uppdragskonsulter"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin!

    Menyn är inte statisk. Om du kollar på bildernas URLar ser du att de genereras på servern.

  2. Roligt att du upplever designen som sund och trevlig. Det är några av de saker vi på Oktavilla eftersträvat när vi tagit fram den.

    Att menyerna är genererade bilder är en eftergift till att Gotham Rounded (fortfarande) inte tillåts för embedding (via @font-face). Vår lösning är trots det tillgänglig och snabbladdad.

    Sajten utvecklas och injusteras fortfarande. Vi på Oktavilla är mycket nöjda med samarbetet med Valtech och Apotek Hjärtat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.