Valtech släpper nytt på Sitecore för referenskunden Heineken

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Valtech blir allt trognare Sitecore. Men för storkunden Heineken blev det främst ett "Comprend"-uppdrag, att ta fram nya offficiella corp.sajten Theheinekencompany.com. Även Heineken.com är på Sitecore sedan länge, de vann redan 2011 en Sitecore of the Year award för sitt samarbete och har sedan dess varit en av danskarnas favoritreferenser. Heineken jobbar även med lokala Suneco i Holland för sina Heineken.com Sitecore-installationer. Theheinekencompany.com är responsiv och innehåller DAM-material (lagrade i Sitecore) som videos för nedladdning samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon