Varför klickar fler på den röda Ford Mustangen? Biltillverkaren vill inte styras av en arme av analytiker

In Adobe AEM, Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ford med digitalansvarige Trisha Kunst Martinez har berättat mer om deras nya installationer av Adobe Marketing Cloud / Adobe Experience Cloud, med Adobe Target och Adobe Social (Livefyre) stöd. Syftet är främst att ta hand om bolaget kunder i alla communities där en Ford finns med i bilden. De säger själva att det främsta målet är att: "Utöka känslan en kund har med sig från bilhallen hela vägen genom bilägandet via det digitala." Det ska i stort handla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon