Vasakronan och Wallenstams PropTechbolag Tmpl samarbetar med Consid

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tmpl utvecklar en digital plattform för kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Bolaget har växt i rekordfart och har redan 20 medarbetare. Vasakronan tror starkt på bolaget och har bildat det samägda bolaget Tmpl Work tillsammans för att fokusera på en plattform för kommersiella fastigheter. Wallenstam är en annan investerare av 10 miljoner kronor i bostadsappen. Nu blir även Consid en digital partner till bolaget, flera konsulter från Uppsalakontoret kommer att vara hos Tmpl året ut. "– Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon