Vasakronan och Wallenstams PropTechbolag Tmpl samarbetar med Consid

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tmpl utvecklar en digital plattform för kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Bolaget har växt i rekordfart och har redan 20 medarbetare. Vasakronan tror starkt på bolaget och har bildat det samägda bolaget Tmpl Work tillsammans för att fokusera på en plattform för kommersiella fastigheter. Wallenstam är en annan investerare av 10 miljoner kronor i bostadsappen.

Nu blir även Consid en digital partner till bolaget, flera konsulter från Uppsalakontoret kommer att vara hos Tmpl året ut.

”– Det finns en stor efterfrågan av digitalisering i fastighetsbranschen och ­vi på Tmpl vill såklart möta detta behov på bästa sätt. Beslutet att ta in Consid-konsulter för vidareutveckling av plattformen tar oss vidare i den riktningen.”

Säger Victoria Lenander, COO och Business Developer på Tmpl.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor WordPress-förespråkande kommun överger open source för RPA-överflyttad Sitevision

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss