Vattenfall adderar data-drivet arbetssätt med AI till alla sina nya kundresor

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under AI for Marketing Summit som gick av stapeln i Stockholm under onsdagen stod åter igen Vattenfall på scen och berättade om sitt arbete med automatisering och avancerad digitalistering av energibolaget. Gartner har nyligen visat att runt 37% av alla organisationer har implementerat AI i någon form och 70% avalla organisationer planerar att införa AI för att stödja sina medarbetares produktivitet innan 2021. Vattenfall ska kommit en bit på väg i sitt arbete med AI-stöd inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon