VD som bloggar är trist, sätt en pulsmätare på han

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Martin ventilerar idéer: Efter den revolutionerande och numer branschstandardiserade rörelsekontrollen blir det nästa fysiska del som Nintendo väver in i sina konsoller. Pulsen, som registreras via en liten pulsmätare i handkontrollen. Och det är redan en del av iPhone, pulsen går att mäta på diverse sätt i iPhone apps, som via mikrofonen eller headsetet. Användares pulsvärde verkar värt att digitaliseras, tycker flera aktörer. Så, hur transperenta vågar ni bli på er företagswebbplats? För inte är den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag gillar idén! :) Jag kör själv med en Polar-pulsklocka, och dom har ett ganska vettigt API för att läsa in alla möjliga mätvärden från klockan. Att få pulsvärdet i realtid oavsett var personen befinner sig blir dock utmaningen, är ju trist att behöva synka klockan och endast visa gårdagens värden… ;)

  2. Jag gillar idén! :) Jag kör själv med en Polar-pulsklocka, och dom har ett ganska vettigt API för att läsa in alla möjliga mätvärden från klockan. Att få pulsvärdet i realtid oavsett var personen befinner sig blir dock utmaningen, är ju trist att behöva synka klockan och endast visa gårdagens värden… ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.