VD som bloggar är trist, sätt en pulsmätare på han

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Martin ventilerar idéer:
Efter den revolutionerande och numer branschstandardiserade rörelsekontrollen blir det nästa fysiska del som Nintendo väver in i sina konsoller.

Pulsen, som registreras via en liten pulsmätare i handkontrollen. Och det är redan en del av iPhone, pulsen går att mäta på diverse sätt i iPhone apps, som via mikrofonen eller headsetet. Användares pulsvärde verkar värt att digitaliseras, tycker flera aktörer.

Så, hur transperenta vågar ni bli på er företagswebbplats? För inte är den speciellt kul, den halvårsgamla Blogger-bloggen där er börs-VD tvingas skriva något opersoligt en gång i månaden.

Sätt en pulsmätare på han och redovisa resultatet. Det finns redan fina möjligheter att knyta en 900:- kronors Garmin pulsmätare till webbsidor och i realtid redovisa resultatet. Stabilare dataflow får ni med lyxigare Garmin Forerunner 405 för 3500:- kronor.

Det kommer ge duktigt med besökare inför kommande kvartalsrapport. Eller kvartalsrapportredovisning i alla fall.

Kommentarer

  1. Jag gillar idén! :) Jag kör själv med en Polar-pulsklocka, och dom har ett ganska vettigt API för att läsa in alla möjliga mätvärden från klockan. Att få pulsvärdet i realtid oavsett var personen befinner sig blir dock utmaningen, är ju trist att behöva synka klockan och endast visa gårdagens värden… ;)

  2. Jag gillar idén! :) Jag kör själv med en Polar-pulsklocka, och dom har ett ganska vettigt API för att läsa in alla möjliga mätvärden från klockan. Att få pulsvärdet i realtid oavsett var personen befinner sig blir dock utmaningen, är ju trist att behöva synka klockan och endast visa gårdagens värden… ;)

Leave a Comment