VD som bloggar är trist, sätt en pulsmätare på han

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Martin ventilerar idéer: Efter den revolutionerande och numer branschstandardiserade rörelsekontrollen blir det nästa fysiska del som Nintendo väver in i sina konsoller. Pulsen, som registreras via en liten pulsmätare i handkontrollen. Och det är redan en del av iPhone, pulsen går att mäta på diverse sätt i iPhone apps, som via mikrofonen eller headsetet. Användares pulsvärde verkar värt att digitaliseras, tycker flera aktörer. Så, hur transperenta vågar ni bli på er företagswebbplats? För inte är den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag gillar idén! :) Jag kör själv med en Polar-pulsklocka, och dom har ett ganska vettigt API för att läsa in alla möjliga mätvärden från klockan. Att få pulsvärdet i realtid oavsett var personen befinner sig blir dock utmaningen, är ju trist att behöva synka klockan och endast visa gårdagens värden… ;)

  2. Jag gillar idén! :) Jag kör själv med en Polar-pulsklocka, och dom har ett ganska vettigt API för att läsa in alla möjliga mätvärden från klockan. Att få pulsvärdet i realtid oavsett var personen befinner sig blir dock utmaningen, är ju trist att behöva synka klockan och endast visa gårdagens värden… ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.