Veterinärklinikbolaget med 20 000 produkter väljer Storm Commerce och PIM

In E-handel, Nyheter, PIM, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Michael Hallberg på Storm Commerce tipsar MKSE.com om att de fått in en ny PIM-kund (deras andra ben numera, tillsammans med headless commerce) i Swevet.

Swevet säljer förbrukningsartiklar, utrustning och läkemedel till veterinärkliniker och lantbrukare. Bolaget ska expanderas i Norden och behovet av en webbshop med innehåll och produktinformation på danska och norska dök upp. En förutsättning för att lyckas med översättningen av upp emot 20 000 produkter var ett PIM, som inledde samarbetet.

” – Med tanke på våra tusentals olika artiklar har önskan om ett PIM faktiskt funnits med ett tag i organisationen, men för oss var det inte helt affärsmässigt försvarbart förrän vi beslutade oss för att börja sälja på andra marknader. Då blev det verkligen en förutsättning att ha ett PIM på plats. Vi tog hjälp av experter i branschen där vi kravställde tillsammans för att hitta det bästa alternativet för Swevet, dvs. en leverantör som passar våra behov och vår budget och som vi ser en potential att växa tillsammans med på lång sikt”

Säger Caroline Josefsson, marknads- & e-handelschef på Swevet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SMEG bygger omfattande Optimizely Commerce med fokus på egen kunddata