Visma köper Magento konsult, nysatsar på plattformen

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Visma och enheten Visma Retail har köpt upp den medelstora Magento 2-leverantören Trollwebb för en satsning på open source e-handelsplattformen.Trollweb är Magento Gold Solution Partner och säger sig ha nordens största Magento driftcenter. Visma Retail ska satsa mer på plattformen och avser använda Magento 2 mer frekvent som ett komplement till övriga affärssystem och stödsystem framöver. Trollweb omsätter enbart runt 23 miljoner norska kronor 2015, men kallar sig en av de större inom Magento på den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hmm…enligt egen utsago har de hittills inte påbörjat ett enda arbete med Magento 2. Information som är ca 1 vecka gammal :).

Leave a Comment