Visma köper Magento konsult, nysatsar på plattformen

In Adobe Magento 2, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Visma och enheten Visma Retail har köpt upp den medelstora Magento 2-leverantören Trollwebb för en satsning på open source e-handelsplattformen.Trollweb är Magento Gold Solution Partner och säger sig ha nordens största Magento driftcenter. Visma Retail ska satsa mer på plattformen och avser använda Magento 2 mer frekvent som ett komplement till övriga affärssystem och stödsystem framöver. Trollweb omsätter enbart runt 23 miljoner norska kronor 2015, men kallar sig en av de större inom Magento på den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hmm…enligt egen utsago har de hittills inte påbörjat ett enda arbete med Magento 2. Information som är ca 1 vecka gammal :).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.