Visma köper upp konkurrent med 1200 e-handelskunder

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag avtäcks ett av de första bolagsförvärven i Corona-tider. Det är Visma, inte direkt ovana vid att ta över nordiska ERP- och e-handelsbolag, som tar över hela svenska Specter. Leverantören av molnbaserade affärssystem och e-handelslösningar har en nyckelprodukt i Specter Business Management. Ett molnbaserat affärssystem med fokus på automation och användarvänlighet som används av över 1200 e-handlare och omnikanal-handlare i Sverige och Norge. "– Vismas mission är att hjälpa våra kunder att förbättra sin produktivitet genom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon