Voi Scooters satsar på open source digitalt e-handelsstöd för 580 SEK, jobbar inhouse med CRM

In Nyheter, Content Marketing, CXM, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voi scooters lever som man lär och innoverar på flera håll. Dels med egna CSR-arbetet i "Voi x You" där man säljer Vois begagnade elsparkcyklar för 4000 SEK samt med alko-mätare på egna fordonen i flera städer. Det släpps faktiskt någon nyhet per dag om det svenska transportbolaget. Som gått från att ha 10 olika scooterkonkurrenter i t ex Stockholm till betydligt färre nu i pandemin. Åtta lämnade i april, bl a världsledaren Lime. Ett tag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon