Volvo M Uber- och Voi-utmanare släpps idag, så blev appen

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Volvo släpper idag M, sin nya mobilitetstjänst där biluthyraren Sunfleet integrerats. Med start i Stockholm och stadsdelarna Kungsholmen, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Modellen bygger på att dagens bilägare i city enbart tros vilja använda och betala för en bil vid faktiskt behov. Och helst via en app. Dagens lansering är den första av en beta-lansering där man vill lära sig mer om användarnas behov. Sunfleet hade 1700 bilar och 500 000 årliga transaktioner, Ms bilar ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon