Volvo rullar ut flera Adobe lösningar

In Adobe AEM, Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bussektionen av Volvo är nästa del av verksamheten att presentera sin nya Adobe Experience Manager närvaro.  Det är den danska sajten som kommit upp först. Allt i ett projekt av SapientNitro med hjälp från relativt nya Publicis-koncernkollegan LBi. Volvo buses kallar sig en av världens största tillverkare av stora bussar och transportfordon. Fler webbplatser på plattan är att vänta under mars 2016....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment