Volvos nya startup kommer bara anställa kvinnliga VD:ar

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SIME 2017 sparkade loss under onsdagen med ett och en nytt personaliserat upplägg. Det innebar en mer uppdelad agenda med bl a innovationsspår, digital marketing och "consciousness" fokus. MKSE.com deltog på digital marketing spåret där talarna inkluderade CDO och CMO:er från Nordic Choice Hotels, Adform, Publicis, Sellbranch, Bannerflow samt Volvos nya startup Volvo Cars Mobility. Bodil Eriksson har en bakgrund i amerikanska Volvo, som hon de senaste åren tog upp från en blott 4-procentig "awareness" till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon