Voyado in i Tyskland med stor ”win”, flera svenska bolag intresserade av marknaden

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är mycket Tyskland på tapeten för de svenska IT- och martechaktörerna som gått bra under lågkonjunkturen. Senast ut är CX/lojalitets- och CRM-framgångssagan Voyado med högkvarter i Stockholm.

0 Mkr
omsatte Voyado senaste bokslutet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Genom att vinna uppdraget för Globetrotter, en större retailaktör inom friluftsliv och äventyrssport har Voyado nu i veckan tagit steget in på den tyska marknaden. Tidigare lösningar för kunder som Houdini Sportswear, Bergans of Norway, Haglöfs och Fjellsport ska varit en nyckel.

Etableringen följer på slutet av förra årets uppköp av ReDeal referral marketings verksamhet i Norden. Samt så klart det större förvärvet av svenskaApptus.

Sedan tidigare har bl a Netlight, Forte, Consid, HiQ och Comprend relativt nya eller utökade verksamheter i en eller fler av Tysklands förbundsländer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Röhnisch byter från Salesforce Commerce Cloud till Centra och Storyblok på 210 dagar