Voyado köper upp bolag inom referral marketing

In CRM Customer Relationship Management, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voyado tar över hela ReDeals verksamhet. Förvärvet kallas strategiskt och ska markera ett steg i Voyados mål mot att bli mer komplett och för att stärka upp egna positionen i Sverige samt i hela Norden.

ReDeal referral marketings upplägg är att kunder kan rekommendera sina favoritbutiker och produkter till t ex vänner och bekanta. Företaget  erbjuder även Hotjar-lika (som franska konkurrenten Contentsquares förvärv häromåret) pop-up-funktioner för webbplatser och e-handelssajter som kan driva kampanjer, rekrytera och engagera kunder mer personligt.

0 %
säger rek från vänner/familj är övertygande faktor #1
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Voyado ser förvärvet som en del av att stärka egna CRM-erbjudandet:

” – Affären är ett nästa steg i vår on-site-satsning efter förvärvet av Apptus. Vår långsiktiga plan är att täcka en större del av ekosystemet med avancerad funktionalitet för lojalitet, relevans och tillväxt. Den här affären stärker vår förmåga ytterligare att möta retailbranschens behov”,

Säger Johan Bäckarlin, grundare av Voyado och ansvarig för uppköpet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado in i Tyskland med stor "win", flera svenska bolag intresserade av marknaden