Wallenstam får socialt SharePoint 2010-intranät av Mogul

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Wallenstam, som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter i Stockholm, Göteborg och Helsingborg, med beställaren Elisabeth Vansvik, (Informationschef Wallenstam) får ett nytt intranät på SharePoint 2010 ECM/CMS av Addnodebolaget Mogul. Förstudien inleddes våren 2010 och där fanns höga ambitioner för engagemang, delaktighet och innovation. Enskilda medarbetare skulle uppmuntras att arbeta självständigt, ta stort eget ansvar och bidra till en god gruppkänsla. Det ska finnas projektrum och möjlighet att kommentera innehåll. Personaliserade startsidor är en annan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.