Werlabs och Karolinska Universitetslaboratoriet öppnar upp säkrad Magento

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Dagens Magento-kund är vårdföretaget Werlabs som just gått live på plattformen.Werlabs erbjuder hälsokontroller och analyser genom samarbete med Unilabs och Karolinska Universitetslaboratoriet. På Werlabs hemsida kan besökare gå in och beställa en hälsokontroll och testas på närmaste provtagning. Besökarna kan sedan följa resultaten i sin journal på hemsidan och få en detaljerad bedömning av läkare om sina risker för olika sjukdomar. eValent berättar att genom Magento får sidan ett fult genomgående butiksflöde från start till avslut med fokus på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. NWT tipsar om detta event som ska ligga i linje med populäriteten för Magento just nu. http://se.meet-magento.com/ NWT anordnar det tillsammans med Meet Magento association (non-profit). Det är det första Magentoeventet i sitt slag på svensk mark men är stort internationellt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.