Werlabs och Karolinska Universitetslaboratoriet öppnar upp säkrad Magento

In Adobe Magento 2, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Dagens Magento-kund är vårdföretaget Werlabs som just gått live på plattformen.Werlabs erbjuder hälsokontroller och analyser genom samarbete med Unilabs och Karolinska Universitetslaboratoriet. På Werlabs hemsida kan besökare gå in och beställa en hälsokontroll och testas på närmaste provtagning. Besökarna kan sedan följa resultaten i sin journal på hemsidan och få en detaljerad bedömning av läkare om sina risker för olika sjukdomar. eValent berättar att genom Magento får sidan ett fult genomgående butiksflöde från start till avslut med fokus på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. NWT tipsar om detta event som ska ligga i linje med populäriteten för Magento just nu. http://se.meet-magento.com/ NWT anordnar det tillsammans med Meet Magento association (non-profit). Det är det första Magentoeventet i sitt slag på svensk mark men är stort internationellt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.