William Hill handlar upp ny headlessplattform, ersätter appar, webb och alla butiksterminaler

In Contentstack, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här kommer ett plattformsbeslut som kan komma att leva i fem, sju år. När det är en jätte som ledande spel- och bettingbolaget William Hill. Efter en väldigt omfattande och genomgående lysning och utvärdering av CMS och e-handel som ska inkluderat både de ledande, lokala samt globala alternativen inom både proprietära svitar och monoliter samt alla headlessalternativ ska bolaget landat i en Contentstack agil headless-CMS uppsättning.

Därmed börjar arbetet att ersätta en mängd egna tidigare CMS och lokala e-handelsplattformar samt SPA:er. I senare led ska även alla into terminaler inne i fysiska William Hill butikerna ersättas med den nya tekniken.

En av de största kraven William Hill hade som fick dem välja Contentstack var att de ville kunna gå live med nya sajter och satsningar på ”sekunder”. Samt att produkten var grym på MVT och A/B-test (ouch!) Att ersätta legacy ska [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]påbörjats med partners och egna IT-personalen nu i juni 2021.

” – Bortsett från att Contentstack och William Hill passar kulturellt, var det uppenbart från vår tidiga bedömning att Contentstack-produkten talar för sig själv. Vi blev särskilt imponerade av förmågan att förenkla A/B-testning och den snabbhet och lätthet som vi kunde få fram nya egenskaper och funktioner. Som en helt molnlös lösning tar Contentstack bort en stor del av den ansträngning som vårt utvecklarteam står inför och så kan vi bättre fokusera på kundupplevelsen. När det gäller publicering har vi gått från nya funktioner som tar en halvtimme att träda i kraft till några sekunder. Den typen av lyhördhet är avgörande i spelindustrin. ”

Säger Bartek Gerlich, teknikchef för spelavdelningen på William Hill.

”- Onlineunderhållning är en bransch som kräver ständig innovation för att hålla kunderna engagerade. En modern MACH-baserad arkitektur lägger en kraftfull och flexibel grund som gör det möjligt för varumärken att snabbt skapa – och kontinuerligt förbättra – övertygande, fysiska och digitala innehållsupplevelser. Det är en stark konkurrensfördel för innovatörer som William Hill som ständigt letar efter möjligheter att glädja sina kunder och i sin tur driva tillväxt. ”

säger Matthew Baier, medgrundare och COO på Contentstack.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Occtoo ansluter till MACH Alliance, ses som ny ledstjärna