WordPress-ägarna Insight Venture Partners köper Episerver för 10,6 mdr

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under torsdagen bekräftas att Episerver för en tredje gång får in nya ägare. Det är är amerikanska Insight Venture Partners som tar över CMS- och e-handelsplattfromsbolaget i sin helhet. Totalt värderas Episerver till 10,6 mdr SEK i den nya affären. Den New York-baserade riskkapitalaktören Insight Venture Partners grundades 1995 och har investerat i över 300 bolag. De har omkring 20 miljarder dollar i "assets under management" 2018. Insight är idag även delägare i Wordpress moderbolag Automattic,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon