WordPress köper upp Frontity

In CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress.com moderbolag Automattic gör sitt eget bolagsköp, nästan under samma dag som Drupal. De "aqui-hire" köper upp hela teamet som grundat och byggt produkten Frontity, ett open source React framework speciellt framtaget för olika on-prem eller molnbaserade WordPress-webbar. Köpet ses som en del av WordPress satsningar i en mer frikopplad framtida headless-värld. Frontitys grundare och VD Pablo Postigo samt lead developer Luis Herranz går nu in i Automattic för att istället jobba på WordPress open source...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon