WPP byter namn på svensk byrå, skapar Wunderman Thompson med 20 000 anställda

In Adobe AEM, Adobe Marketo, CXM, Java, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av de större partners i Sverige och framförallt Danmark på Adobe Campaign, WPP Wunderman, slås ihop med ett systerbolag och byter namn. Reklambyrån JWT, J. Walter Thompson slås ihop med Wundermann. Den senare är mer datadriven, vilket behövs inom JWT. Den nya byrån kommer att kallas Wunderman Thompson och ha cirka 20 000 anställda på 200 kontor i 90 länder. "– För att åstadkomma transformation på riktigt behöver våra klienter inspiration och vägledning grundlagd i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon