Yoga Girl hittade ”Product Market Fit” med ny Contentful och Shopify plattform

In Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird har hjälpt yoga-stjärnan Rachel Brathen, känd som Yoga Girl, med en ny headlesslösning med integrerad e-handel. Yoga Girl, med miljoner av följare på Instagram, får en gemensam digital plattform att samlas på. Bakgrunden ska varit att Yoga Girl ville förstå sin målgrupp bättre, följa upp och rikta budskap på ett smart sätt. Yoga Girl erbjuder både yogautbildningar och retreats på Aruba samt produkter som t-shirts, väskor med mera. Arbetet ska ha inletts med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon