Zeta NetOnNet och Systembolaget vinnare i WSA Awards 2019

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser svenskarna är allra nöjdast med. En expertjury använder besökarnas omdömen för att sedan utse Sveriges bästa webbplatser. Nu har bästa webbplats, e-handelsplattform och mobilupplevelse 2019 korats under ett event på onsdagskvällen (där MKSE.com Martin Edenström var en av huvudtalarna) på Nalen i Stockholm.

Vinnare blev:

Vinnare i kategorin Information & Service – Zeta.nu
Juryns motivering: ”Webbplatsen är mycket användarvänlig och smakfull. Den innehåller en rad smarta funktioner som underlättar för besökarna. Sajten har sin målgrupp i fokus och ger en hög nytta på ett inspirerande sätt både via dator och mobilt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bontouch och Shape slås ihop till Framna, siktar på 2 mdr och börsen

Vinnare i kategorin Samhällskommunikation – Bostadsförmedlingen i Stockholm
Juryns motivering: ”Det här en webbplats för alla, vilket märks på att den är inkluderande med bra språkval. Sajten kännetecknas av att vara enkel, tydlig och informativ. En webbplats som besökarna tycker om.

Vinnare i kategorin E-handel – NetOnNet
Juryns motivering: ”Att ständigt arbeta med att förbättra för sin besökare ger resultat! Webbplatsen känns ärligt lockande. Det är lätt att navigera, finns bra jämförelser och möjlighet att fynda. Här vill man handla!

Vinnare i kategorin Intranät – Systembolaget – ViNet
Juryns motivering: ”Det här är ett intranät med ett tydligt mål och vision. Intranätet ger nytta både åt medarbetarna och kunderna och är en del av kundupplevelsen. Ett inbjudande intranät redan vid namnet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

Vinnare i kategorin Bästa Mobila Upplevelse – Fastighetsbyrån
Juryns motivering: ”Detta smultronställe ger en mycket bra mobilupplevelse. Som användare placeras man i centrum där man enkelt hittar information, allt varvat med mycket stilrena bilder.

Bästa förbättrare
Information & Service – Riksbyggen.se
Samhällskommunikation – PRV.se
E-handel – NetOnNet.se
Mobilt – Riksbyggen.se
Intranät – Systembolaget ViNet