Zeta NetOnNet och Systembolaget vinnare i WSA Awards 2019

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser svenskarna är allra nöjdast med. En expertjury använder besökarnas omdömen för att sedan utse Sveriges bästa webbplatser. Nu har bästa webbplats, e-handelsplattform och mobilupplevelse 2019 korats under ett event på onsdagskvällen (där MKSE.com Martin Edenström var en av huvudtalarna) på Nalen i Stockholm. Vinnare blev: Vinnare i kategorin Information & Service - Zeta.nu Juryns motivering: ”Webbplatsen är mycket användarvänlig och smakfull. Den innehåller en rad smarta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon