Zmarta och Freedom Finance bygger kundcentrerad upplevelse på MVP:er

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I ett mobile first projekt har Intellecta-byrån River tagit fram identitet och strategi för Freedom Finance varumärket Zmarta. Zmartas tonalitet blev annorlunda från andra finansiella aktörer, med en mindre säljande approach och färre bildbanks-bilder. Transparens och trovärdighet ska flat designen istället stå för. Det finns tydligt exponerad Trustpilot för att ärliga kundomdömen samt de sedvanliga "sparkarna" för att dra ut lån. Zmarta har i en senare iteration gått från ett öppet fält för att fylla i belopp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.