Zmarta och Freedom Finance bygger kundcentrerad upplevelse på MVP:er

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I ett mobile first projekt har Intellecta-byrån River tagit fram identitet och strategi för Freedom Finance varumärket Zmarta.

Zmartas tonalitet blev annorlunda från andra finansiella aktörer, med en mindre säljande approach och färre bildbanks-bilder. Transparens och trovärdighet ska flat designen istället stå för.

Det finns tydligt exponerad Trustpilot för att ärliga kundomdömen samt de sedvanliga ”sparkarna” för att dra ut lån. Zmarta har i en senare iteration gått från ett öppet fält för att fylla i belopp till sparkarna.

Det skulle vara en kundcentrerad upplevelse som andades unicitet. River såg till att allt rullades ut i MVP:er för att snabbt nå marknaden. Allt baserades på mobilupplevelsen, därefter byggdes desktop ut.

Trots moderbolagets stora Drupal-fokus var det bästa här att skräddarsy en egen CMS-lösning för från skratch för kunden Zmarta, berättar River.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tombolahjul, egna valutor, beslutsstress och röststyrd MR-design - E-handelsinnovation 2023 via Kina

Leave a Comment