15 Flash-CMS produkter och mallar

In Flash, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Designm.ag har listat hela 15 (!) lösningar för att producera flash i CMS-miljö. Svenska Yooba är med andra ord inte ensamma där ute.

Lösningarna är:

Sedan finns även tillverkarbolagets egna Adobe ICE Technology. MKSE.com kan även rapportera att i Flash Professional CS5 går det att skapa iPhone applikationer (native ActionScript 3 projects). En temporär lösning på trevliga flashapplikationer och spel trots att ryktena om flashstöd i nästa version av iPhone OS inte slutat.

Kommentarer

  1. Djupt imponerad av gänget på Yooba. De är riktigt, riktigt duktiga och drivna, så hoppas verkligen det går bra för dem. Det är de värda.

    Är dock själv inte övertygad om att ”Flash-CMS” är helt rätt grej att satsa på som läget ser ut nu. Särskilt inte nu med HTML5. Känns som om det kan bli en rätt kortlivad grej.

  2. Lars – tack för dina ord.
    Att flertalet tjänster 'Flash-CMS' tjänster nu kommer upp tyder samtidigt att det finns en marknad för det. Vilken format som är standard inom några år återstår att se. För vår del så är formatet på 'outputen' inte helt begränsande. Vi strävar efter att utveckla en plattform som anpassningsbar för både existerande och nya format, samt nya digitala kanaler.

Leave a Comment