15 Flash-CMS produkter och mallar

In Flash, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Designm.ag har listat hela 15 (!) lösningar för att producera flash i CMS-miljö. Svenska Yooba är med andra ord inte ensamma där ute. Lösningarna är: Royale/CMS Saffron Flash CMS SILEX FlashMoto Yooba FlashDance CMS Flashblocks Flash CMS FlashLoaded Aurora Flash Maki Flash CMS Templates Fuzzle-CMS.com Flash Content Manager Rainbow Live Droower Flash CMS Sedan finns även tillverkarbolagets egna Adobe ICE Technology. MKSE.com kan även rapportera att i Flash Professional CS5 går det att skapa iPhone applikationer... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Djupt imponerad av gänget på Yooba. De är riktigt, riktigt duktiga och drivna, så hoppas verkligen det går bra för dem. Det är de värda.

    Är dock själv inte övertygad om att ”Flash-CMS” är helt rätt grej att satsa på som läget ser ut nu. Särskilt inte nu med HTML5. Känns som om det kan bli en rätt kortlivad grej.

  2. Lars – tack för dina ord.
    Att flertalet tjänster 'Flash-CMS' tjänster nu kommer upp tyder samtidigt att det finns en marknad för det. Vilken format som är standard inom några år återstår att se. För vår del så är formatet på 'outputen' inte helt begränsande. Vi strävar efter att utveckla en plattform som anpassningsbar för både existerande och nya format, samt nya digitala kanaler.

Leave a Comment