ATG.se släpps samtidigt som Flash förbjuds, många fel

In Flash, Java, Nyheter, Teknik, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter vad som tycks en oändlig väntan har nya ATG.se på Umbraco av Phosworks släppts. Det nästan samtidigt som Flash förbjuds i Sveriges vanligaste browser, så det var minst sagt i elfte timmen.

Nya ATG.se ska äntligen vara anpassad för dator, surfplatta och smartphone. Fokus ligger på att sajten skall vara enkel att använda och att spelare snabbt och smidigt skall komma fram till den information som eftersöks.

En tydlig call-to-action är helt klart att driva in medlemmar. Det finns dessutom (som vissa nyhetssajter) en ovanförliggande ständigt tillgänglig TV-stream från de senaste loppen etc. Det finns feta menyer i flera nivåer, TV-streamspelaren har flera kanaler att välja på, det finns nedräkningar till lopp och personliga inställningar för inloggade besökare.

Sajten använder ramverk som Google Web Toolkit, Backbone.js och Underscore.js. Utvecklingen består även av JavaServer Faces innehåll.

0mån
sedan trodde många nya atg.se skulle lanseras

Denna sajt skulle egentligen varit klar under förra året. Men det finns fortfarande barnsjukdomar. En varningsbanner berättar att odds inte är tillgängliga just nu och då och då möts MKSE av ”Ett oförutsett tekniskt fel har inträffat”.

Förra året kom, även den försenad, ATG play i en mobilvänlig variant.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitalist vinner uppdrag för apputvecklaren

Leave a Comment