Ving köper in katalogstöd från Hybrid Publication

In Content Marketing, CXM, Flash, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det finns fortfarande plats för stödverktyg som visar upp PDF-kataloger i widget-formar. Resebyrån Ving har införskaffat ett nytt stöd i Onhoff  Hybrid Publication som de använder för att skapa, publicera och distribuera digitala och interaktiva dokument och publikationer. Som att länka direkt till i vissa PDF-baserade online-kampanjer hösten 2017. Andra val då? Danska Issuu finns kvar, men har förändrats att även erbjuda stöd i appar de senaste åren. GT Xcel med mer omfattande Digital Editions Web Reader går fortfarande att införskaffa för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.